1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Aanbod
  3. Arrow sepperator Primair onderwijs

Primair onderwijs

Het ene kind is het andere niet. Juist op jongere leeftijd kan de intellectuele ontwikkeling gemakkelijk wat voor- of achterlopen bij de algemene groep. Daarnaast kunnen er vele vaak lastig te vinden oorzaken zijn, voor al dan niet tijdelijke leerachterstanden op de basisschool.

Aan het einde van de basisschool wordt het echter wel spannend. Immers, door de inrichting van ons schoolsysteem moeten er straks wel keuzes worden gemaakt voor de verdere opleiding. En als die eenmaal zijn gemaakt, vergen aanpassingen daarna hele grote inspanningen. Vaak ook komt het er niet meer van.

Het is dus zaak om in de laatste jaren van de basisschool de leerlingen met (prestatie)problemen optimaal te ondersteunen. Net als bij de wat oudere leerlingen stelt Teach-Inn daarbij het kind centraal. In alles wat er speelt. Vanuit die visie werken we aan een optimale prestatie op school en in de CITO-toets.

Om dit goed in te vullen is het belangrijk dat de begeleider weet wat er speelt op de basisschool, hoe het daar werkt. Dat is toch weer een andere wereld dan het middelbaar onderwijs. Bij Teach-Inn coördineert daarom een gedreven kracht van de pabo de begeleiding. Zij weet wat er speelt in het basisonderwijs en heeft al vele leerlingen verder geholpen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze visie en aanpak?

Neem dan contact met ons op.
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.