1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Aanbod
  3. Arrow sepperator Voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs

Teach Inn verzorgt studiebegeleiding voor het VMBO, MAVO, HAVO, VWO. Ook (jong) volwassenen die VMBO-TL, HAVO of VWO Sprint onderwijs volgen helpen wij verder. 

Aan de hand van een uitgebreide intake wordt vastgesteld op welke manier een leerling maximaal geholpen kan worden. Dit advies wordt besproken met de ouders of verzorgers en de leerling zelf. Na enige tijd vindt een evaluatie plaats en wordt zo nodig bijstelling voorgesteld.  

Tarieven huiswerkbegeleiding 

Teach Inn kent tarieven voor begeleiding op een aantal dagen per week voor onder- en bovenbouw. Wij maken daar verschil in, omdat ook onze kosten verschillen. Daarnaast zijn er tarieven voor bijles. Op basis van de specifieke omstandigheden geven wij u graag nadere informatie.

Het is begrijpelijk dat ouders of begeleiders van onze leerlingen de tarieven voor studie- en huiswerkbegeleiding soms als fors ervaren. Deze zijn echter absoluut noodzakelijk voor een evenwichtige exploitatie en dus continuïteit.

Wij merken dat onze tarieven concurrerend zijn met die van andere instituten. Maar voor een goede vergelijking is het echter belangrijk om ook na te gaan of er niet voor elk wissewasje een apart 'product' benoemd wordt, met weer een extra tarief. Bovendien wordt elke aanvullende ondersteuning vaak direct als extra bijles in rekening gebracht.

Ook Teach Inn kent extra bijlessen als er duidelijke kennishiaten met veel inspanning dichtgetimmerd moeten worden. Echter, dan hebben de gedreven leerkrachten van Teach Inn vaak eerst al veel extra hulp in de reguliere begeleiding gepropt. We denken daarom dat we een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bieden, want ook de resultaten zijn vrijwel steeds heel goed!

Gemak voor u en uw gezin

Bij het beoordelen van de kosten voor studie- en huiswerkbegeleiding denken we primair vanuit de bijdrage die de leerlingen ervaren door onze inspanningen.

Echter ook de ouders of begeleiders en andere gezinsleden profiteren vaak in hoge mate van een leerling die lekker in z'n vel zit, die zijn huiswerk kent als hij gezellig thuis aan het chillen is en die met zelfvertrouwen de uitdagingen van het leven oppakt.

Ook komt het regelmatig voor wij dat ouders zelf, door welke omstandigheden dan ook, tijdelijk niet of niet voldoende in staat zijn hun lerende pubers te begeleiden. Die raken dan achterop in hun studie, thuis draait het niet lekker en ze komen in een negatieve spiraal terecht. Vaak kunnen wij helpen door aandacht te geven aan de leerling, structuur te bieden en het zelfvertrouwen weer te versterken.

Het bijzondere is, dat de leerlingen het uiteindelijke juist heel prettig vinden om naar Teach Inn te komen.
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.