1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Teach Inn
  3. Arrow sepperator Onze Filosofie

Onze Filosofie

Om verder te komen in onze dynamische wereld is het heel belangrijk dat de talenten van een leerling maximaal tot werking komen. De leerling met zijn of haar individuele capaciteiten, het eigen karakter, de specifieke ervaringen en heel veel afleiding, heeft het soms moeilijk om aan alle eisen van deze grillige tijd te voldoen.

Het is de filosofie van Teach-Inn, ons succesvolle instituut voor studie- en huiswerkbegeleiding voor VWO, HAVO, VMBO en BASISSCHOOL (7/8), om elke leerling het maximale uit zijn of haar mogelijkheden te laten halen. We doen dat door gericht te kijken naar die factoren die de leerprestaties negatief beinvloeden en daar bij te dragen aan positieve veranderingen.
Belangrijk hiervoor is een optimale relatie met de leerlingen. Dat vraagt om een gedegen pedagogisch inzicht van de leraren, heldere lijnen -die wij ondersteunen met een modern leerlingvolgsysteem- en een prettige sfeer in het huiswerkinstituut.
 
Een prettige sfeer, waardoor onze leerlingen veelal graag komen, betekent overigens zeker niet dat er niet consequent wordt opgetreden en dat er geen heldere regels zijn. Integendeel! Ook is het in onze ogen belangrijk om veel te communiceren met leerlingen, ouders en vaak ook met de school. Soms is het ook handig om andere specifiek ondersteunende instellingen in de keten te betrekken.
 
Onze tieners groeien op in een heel complexe tijd. Keuzes zijn er te over en verleidingen in duizendvoud. De prestatiedrang is enorm, met concurrentie uit de gehele wereld. Normen en waarden zijn voortdurend in beweging en ook onze kennis en inzichten veranderen steeds weer. De gedreven staff en begeleiders bij Teach-Inn vinden het een uitdaging om ze verder te helpen, juist nu.
Op weg naar hun persoonlijke top!
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.