1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Teach Inn
  3. Arrow sepperator Over ons

Over ons

Teach-Inn is in november 2004 opgericht door twee gedreven docenten, Antje de Rooy en Richard de Ruiter. Ieder voor zich waren ze tot de conclusie gekomen dat er in vele situaties behoefte is aan meer en anders vormgegeven onderwijs en begeleiding. Dit als aanvulling op het reguliere onderwijs. Hun inzichten bleken aan te sluiten bij de behoefte. Teach-Inn groeide de afgelopen jaren uit tot een vooraanstaand instituut voor studie- en huiswerkbegeleiding in Zwolle en omgeving.

In september 2009 heeft Tineke van Zanten het team versterkt. Gezamenlijk werd Teach-Inn Plus opgezet. Een nieuwe formule, gekoppeld aan een school en gericht op de onderbouw. Op deze manier kon de inmiddels bewezen kwaliteit van Teach-Inn voor een grotere groep leerlingen bereikbaar worden gemaakt.

Teach-Inn werkt met een mix van jonge enthousiaste medewerkers die aan het begin van hun carrière staan, in combinatie met ervaren (ex)docenten, met bewezen kwaliteit. Dit team staat onder leiding van een management met veel pedagogisch inzicht en ervaring.

Allemaal worden ze gedreven door de uitdaging om de leerlingen vooruit te willen helpen, hen te laten inzien dat leren fun kan zijn als de resultaten verbeteren en hen leren te leren.

Onderwijzen doe je niet alleen door de stof te doceren, ook de normen en waarden die een leerling bij de docent waarneemt worden overgenomen. In onze organisatie hechten wij daarom sterk aan eerlijkheid en oprechtheid en aan transparantie over wat we willen en wat we doen.

Een goede vakkennis is heel belangrijk om de leerlingen verder te helpen, maar echte kwaliteit gaat naar onze mening verder. We streven er naar om onze processen goed te organiseren en zorgen er voor dat ze in de praktijk ook gebruikt worden. Het gaat daarbij niet alleen om de technische leerprestatie maar ook om de pedagogische omgang met leerlingen. Daarbij staat gemeende persoonlijke aandacht voor de leerling centraal.

Huiswerkinstituut Teach-Inn is een energieke frisse organisatie met een enthousiast team dat wil leren, van elkaar en met elkaar, elke dag weer.
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.