1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Teach Inn Plus

Teach Inn Plus

Teach-Inn Plus, onderdeel van Teach-Inn, geeft huiswerk- en studiebegeleiding aan leerlingen op de Capellen Campus in Zwolle. De begeleiding vindt plaats op de Campus, maar wel onafhankelijk van de school.

Teach-Inn Plus, kortweg TIP, is 5 dagen per week geopend, van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

In overleg met de ouders/verzorgers bepalen we het aantal middagen waarop de leerling aanwezig zal zijn. Mede aan de hand van de gestelde doelen. Door onze aanwezigheid in school zijn er korte lijnen met mentoren, docenten en speciale zorgverleners.
  

Voor wie is Teachinn Plus bedoeld?

Teach-Inn Plus begeleidt leerlingen:
  • van de Van der Capellen Scholengemeenschap
  • van MENS&
  • die willen leren plannen
  • die structuur en discipline nodig hebben
  • die studievaardigheden moeten aanleren
  • die niet gemotiveerd zijn
  • met leerproblemen of achterstanden
  • die thuis niet willen of kunnen leren
 

Een middag bij Teach-Inn Plus

De leerling kan vanaf 14.00 uur terecht bij ons. Bij aankomst praten we eerst even bij. Vervolgens maakt de leerling met zijn of haar begeleider een planning. Dit voor zowel het huiswerk als de toetsen, in een agenda die door Teach-Inn Plus verstrekt wordt en niet mee naar huis gaat. We maken daarbij onder andere gebruik van SomToday, het systeem dat docenten gebruiken voor het opgeven van huiswerk.

Vervolgens gaat de leerling aan de slag, met maak- en leerwerk. Er is altijd ruimte en tijd om gerichte vragen te stellen en uitleg te krijgen over de stof. In het geval van leerwerk en toetsen wordt een leerling meerdere malen overhoord. Pas wanneer de begeleider vindt dat de leerling goed voorbereid aan de volgende schooldag kan beginnen, mag de leerling naar huis.

Dit geldt met name voor leerlingen die 4-5 dagen per week aanwezig zijn.Voor leerlingen die minder dagdelen begeleiding nodig hebben,  maken we een individueel plan.
Ook met leerlingen die alleen bijles nodig hebben op specifieke onderdelen van de lesstof kijken we welke inzet er nodig is.
 .
De leerling heeft de mogelijkheid om tussentijds te pauzeren, in overleg met de begeleiding.

Wanneer:
Teach-Inn Plus is geopend vanaf de eerste schoolweek tot en met de afsluitende toetsweek. Leerlingen kunnen bij ons terecht van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Tarieven: 
Onze speciale tarieven voor Van der Capellen en MENS& kunt u opvragen bij ondergetekende. De tariefstelling is er op gericht om begeleiding voor een zo breed mogelijke groep leerlingen mogelijk te maken. De tarieven hebben we berekend als een vast (in vergelijking laag) bedrag per maand, voor alle maanden buiten de zomervakantie. Met lesuitval door vakanties, feestdagen en dergelijke wordt daarbij verder geen rekening gehouden.Tussentijdse inschrijvingen worden afgerond naar hele en halve maandbedragen op basis van het moment van binnenkomst in de maand.

Informatie en aanmeldingen Teach-Inn Plus: 
Contactpersoon Tineke van Zanten
Telefoonnummer: 06 - 48 92 45 95
e-mail: teachinnplus@gmail.com
KvK: 8186872

Adres:
Lassuslaan 230
8031 XM Zwolle
038-4528808


Let op:
Deze dienst is speciaal opgezet voor leerlingen van de Van der Capellen Scholengemeenschap en MENS& op de Capellen Campus.
Andere leerlingen kunnen terecht bij Teach-Inn.
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.