1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Teach Inn Plus

Teach Inn Plus

Teach-Inn Plus, onderdeel van Teach-Inn, geeft huiswerk- en studiebegeleiding aan leerlingen in de onderbouw van de Van der Capellen Scholengemeenschap in Zwolle. De begeleiding vindt plaats in het schoolgebouw, maar wel onafhankelijk van de school.

Teach-Inn Plus, kortweg TIP, is 5 dagen per week geopend, van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

In overleg met de ouders/verzorgers bepalen we het aantal middagen waarop de leerling aanwezig zal zijn. Mede aan de hand van de gestelde doelen. Door onze aanwezigheid in school zijn er korte lijnen met mentoren, docenten en speciale zorgverleners.
  

Voor wie is Teachinn Plus bedoeld?

Teach-Inn Plus begeleidt leerlingen:
  • van de Van der Capellen Scholengemeenschap in Zwolle
  • in de onderbouw
  • die willen leren plannen
  • die structuur en discipline nodig hebben
  • die studievaardigheden moeten aanleren
  • die niet gemotiveerd zijn
  • met leerproblemen
  • die thuis niet willen of kunnen leren
 

Een middag bij Teach-Inn Plus

De leerling kan vanaf 14.00 uur terecht bij ons. Bij aankomst praten we eerst bij. Vervolgens gaat de leerling met zijn of haar begeleider een planning maken. Er wordt een planning gemaakt voor zowel het huiswerk als de toetsen, in een agenda die door Teach-Inn Plus verstrekt wordt en niet mee naar huis gaat. We maken hierbij o.a. gebruik van TeleTop, het systeem dat docenten gebruiken voor het opgeven van huiswerk.

Vervolgens gaat de leerling aan de slag, met maak- en leerwerk. Er is altijd ruimte en tijd om gerichte vragen te stellen en uitleg te krijgen over de stof. In het geval van leerwerk en toetsen wordt een leerling meerdere malen overhoord. Pas wanneer de begeleider vindt dat de leerling goed voorbereid aan de volgende schooldag kan beginnen, mag de leerling naar huis.

Dit geldt met name voor leerlingen die 4-5 dagen per week aanwezig zijn.Voor leerlingen die minder dagdelen begeleid worden, zullen passende afspraken worden gemaakt.

De leerling heeft de mogelijkheid om tussentijds te pauzeren, in overleg met de begeleiding.

Wanneer:
Teach-Inn Plus is geopend vanaf de eerste schoolweek tot en met de afsluitende toetsweek. Leerlingen kunnen bij ons terecht van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Tarieven: 
Onze speciale tarieven voor Van der Capellen kunt u opvragen bij ondergetekende. Ze zijn er op gericht om begeleiding voor een brede groep leerlingen mogelijk te maken. De tarieven hebben we berekend als een vast (laag) bedrag per maand in de maanden buiten de zomervakantie. Met lesuitval door vakanties, feestdagen en dergelijke wordt echter verder geen rekening gehouden in de tariefstelling.Tussentijdse inschrijvingen worden afgerond naar hele en halve maandbedragen op basis van het moment van binnenkomst in de maand.

Informatie en aanmeldingen Teach-Inn Plus: 
Contactpersoon Tineke van Zanten
Telefoonnummer: 06 - 48 92 45 95
e-mail: teachinnplus@gmail.com
KvK: 8186872

Adres:
Lassuslaan 230
8031 XM Zwolle
038-4528808

Aanmelden voor begeleiding van huiswerk en toetsen kan in principe tot 1 april van het lopende schooljaar.
Aanmelden voor bijlessen is mogelijk tot het einde van het lopende schooljaar.

Let op:
Deze dienst is speciaal opgezet voor onderbouwleerlingen van de Van der Capellen Scholengemeenschap.
Andere leerlingen kunnen terecht bij Teach-Inn.
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.